MERSİN / TOROSLAR - Abdullah Günaydın İlkokulu

CUMHURİYETİMİZ DAİMA PAYİDAR KALACAKTIR

Ock

Öğrencilerimizle geçmişimizi öğrendik.Geleceğimize yön vermesi adına bilinçlendik.

May

"GERİ DÖNÜŞÜMLE DOĞA UYANIYOR " adlı e-Twinning Projesi ortakları ile Gökhan DURMAZ'ın hazırlamış olduğu işbirlikçi E BOOK ÇALIŞMASI

May

Projemizin adı "GERİ DÖNÜŞÜMLE DOĞA UYANIYOR "

Okulumuz 4/F Sınıf Öğretmeni Gökhan DURMAZ ve Öğrencileri bu proje ile;

Öğrencilerin sorgulama, araştırma ,yaratıcılık yönlerini geliştirmelerini, doğadaki dönüşümü fark etmelerini sağlamak. Doğal kaynakların sürdürülebilirliğinin önemini kavratmak ,atık maddeleri değerlendirerek yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamaktır. Böylece çevresel duyarlılığı yüksek, sorumluluk duygusuna sahip, doğa sevgisi gelişmiş bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlamak en önemli amacımız.

May

Okulumuz 2/D Sınıfı Öğretmeni Mehtap KARAKAYA ve Öğrencilerinin 'BAKIN KİM' adlı e-Twinning Proje çalışmaları.

May

Okulumuz 2/D Sınıfı Öğretmeni Mehtap KARAKAYA ve Öğrencilerinin e-Twinning Proje çalışmaları.

Nis

Bu projenin amacı,doğa temalı STEAM etkinlikleri ile öğrencilerin benlik saygısı algılarını geliştirmektir.Her ay belirlenen STEAM etkinlikleri ile doğa algısı artırılacaktır. Doğa temelli STEAM etkinlikleri ile bilim ve doğa etkinliklerine yönelmeleri faydalı olacaktır. Projemiz ilkokul öğrencilerine yöneliktir.

Nis

Okulumuz Öğretmeni Ersin ÖZKAN ve öğrencilerinin yürüttüğü "Doğanın Dilinden Matematik"adlı proje Arge Bülteninde yayımlanmıştır.

Ock

Kuruculuğunu Hasan GÜLMEZ'in yaptığı "My Eco School My Eco Home" eTwinning projesine okulumuz öğretmeni Mehtap KARAKAYA ortak olmuştur.

Güvenli İnternet